26 Φεβ Μαριναρισμένες γαρίδες και αγκινάρες τουρσί
Υλικά:
- 1 μεσαία ντομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε σφήνες
- 1 ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- 1 ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- 4 φύλλα ραντίτσιο
- 1 κ.γ. μπαχαρικό με φλοίδες ντομάτας
- 12 βρασμένες και καθαρισμένες γαρίδες
- 200 γρ. αγκινάρες τουρσί
- 2 κ.γ. μουστάρδα
- 50 ml ξύδι κρασιού
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- αλατοπίπερο
- 120ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο μάραθο
Τρόπος παρασκευής:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αφήνουμε μισή ώρα να απλωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.