Όλα ξεκίνησαν στην κουζίνα της μαμάς.
Δίπλα της έμαθα τα μυστικά των παραδοσιακών χειροποίητων γλυκών του κουταλιού,μαρμελάδων & τουρσιών.
Η αγάπη για την παράδοση, οι μυρωδιές, οι γεύσεις και το μεράκι για δουλειά με οδήγησαν σε επαγγελματικά μονοπάτια από το 2001.
Έτσι, προσπάθησα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα γύρω από την τεχνική και τους συνδυασμούς τους, παρασκευάζοντας γευστικές δημιουργίες με τα τοπικά προϊόντα (δική μας παραγωγής) που μας δίνει απλόχερα η ευλογημένη γη της Ανάληψης Μεσσηνίας.
Στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω τα μυστικά της παράδοσης, αναπτύσσοντας παράλληλα τις δικές μου τεχνικές.