Γεύσεις, χρώματα και αρώματα από τη Μαρία Δουβόγιαννη στη Μεσσήνη!!!

Επισκεφθήκαμε το κατάστημα «Μεσσηνιακή παράδοση από τη Μαρία» και μείναμε στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό. Με κάθε γλυκό που μας έφερνε η Μαρία για να δοκιμάσουμε, εμείς σκεφτόμασταν πως θα ήταν το επόμενο… Δεν χόρταινε το μάτι από την πληθώρα των προϊόντων στα ράφια… Θέλαμε να τα δοκιμάσουμε όλα…
Χρόνια γυρνάμε στη Μεσσηνία και είναι ίσως η πρώτη φορά που βρήκαμε συγκεντρωμένες τόσες χειροποίητες παραδοσιακές μεσσηνιακές γεύσεις. Φραγκόσυκα, σύκα, σταφύλια, ελιές, μελιτζανάκια, φράουλες, ροδάκινα, καρπούζια, ντομάτες, σέλινα, αρωματικά φυτά και ένα σωρό ακόμα προϊόντα της μεσσηνιακής γης έχουν εδώ την τιμητική τους…
Σίγουρα ήταν κάτι που έλειπε από την αγορά της Μεσσήνης αλλά και από τις αγορές πολλών τουριστικών περιοχών της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Η Μαρία Δουβόγιαννη φροντίζει ώστε όλες οι δημιουργίες της να είναι πιστές στη μεσσηνιακή παράδοση. Χειροποίητα γλυκά, μαρμελάδες, τουρσιά, χυμοί, ποτά και πετιμέζια… περιμένουν στα καλαίσθητα ράφια του καταστήματος στην οδό Μερλοπούλου 43 της Μεσσήνης για να τα δοκιμάσετε ή να τα δωρίσετε επιμελώς συσκευασμένα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Επίσης για όσους ενδιαφέρονται, η Μαρία τροφοδοτεί καταστήματα ντελικατέσεν και παντοπωλεία με τα παραδοσιακά χειροποίητα εδέσματά της.