«Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»: οι νέες συμμετοχές

Η Μαρία Δουβογιάννη ξεκίνησε το 2001 να παράγει στο πιστοποιημένο εργαστήριό της φράουλα γλυκό του κουταλιού, μαρμελάδα και «φραουλάδα». Με αγάπη για την παράδοση και τα τοπικά προϊόντα και με τα μυστικά της μαμάς δημιούργησε μία μεγάλη γκάμα χειροποίητων γλυκών, μαρμελάδων και τουρσιών, ανάμεσά τους και πιο ιδιαίτερα, όπως το γλυκό αγκινάρα ή το μελιτζανάκι με μέλι, αλλά και η μαρμελάδα πορτοκάλι με λευκή σοκολάτα και κόλιανδρο.